Natali Dizdar pokazat će muškarcima kako se radi ovaj zahtjevan posao

Nakon putovanja po Kolumbiji zadarska pjevačica svoj ljetni odmor nastavlja u Hrvatskoj. Trenutno uživa obilazeći jadranske otoke, a Natali Dizdar uskoro će svojim brojnim darovitostima dodati još jedan u kojem su uglavnom muškarci profesionalci. Ali naša pjevačica dokazat će upravo suprotno.

Popularna zadarska pjevačica objavila fotografiju na kojoj leži s podignutim nogama, a pozadini fotografije ‘statira’ i ružičasti plamenac, ako joj slučajno zatreba. Natali Dizdar se fotografirala na jedrilici na kojoj trenutno krstari našom obalom, a pored nje je napisala ‘Samo radno’.

Kako doznajemo, Natali želi postati skiperica te je nakon povratka iz Kolumbije polagala školu za jedrenje. To je još jedna diploma u životu svestrane pjevačice.

Naime, ona je jedna od najtalentiranijih umjetnica u Hrvatskoj. Diplomirala je socijalnu pedagogiju, upisala je studij Gestalt psihoterapije, a bavi se animiranjem crtanih filmova, boksom, jogom, fotografijom.

Pjevačica ove godine obilježava 13 godina glazbene karijere turnejom i promocijom novog aluma ‘Iluzije’ koja kreće sa sa sjevera do juga. Tako će među ostalim tijekom ljeta nastupiiti 29. srpnja na Kastavu na Blues festu, 11. kolovoza na Visu na tvrđavi Fort George, 12. kolovoza u Nikšiću u Crnoj Gori, pa na Lake festu u Dubrovniku te na Špancirfestu u Varaždinu, piše Tportal.hr.

 

#samoradnooo #sailweek #sailweekcroatia

A post shared by Natali Dizdar (@natalidizdar) on

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...