Provaljeno u kamp prikolicu, kamper, kuću, stan…

Jučer, na Jadranskoj cesti i na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati su počinitelji provalili u kamp prikolicu i kamper u vlasništvu njemačkih i švedskih državljana te otuđili nekoliko tisuća kuna,dokumente i mobitel. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U Kožinu i u Zadru, nepoznati su počinitelji provalili u kuću i stan u vlasništvu 47-godišnjaka i 79-godišnjakinje te otuđili nekoliko tisuća kuna i zlatninu. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U Ulici Polačišće u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u limenu kutiju u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s utorka na srijedu, u Viru, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu u vlasništvu 49-godišnjakinje te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...