Kraljicu seksipila zatekli smo na Silbi; Budi maštu fanova i uživa u morskim delicijama

 

I ove godine na pitoresknom i romantičnom otoku na samom rubu zadarskog arhipelaga ljetuje kraljica seksepila Nives Celzijus.

U društvu prijatelja, poznatih radijskih voditelja Ivane Mišerić i Dalibora Petka vrijeme bezbrižno provodi u morskim radostima.

Kupanje, sunčanje, opuštanje na valovima i neizostavno plutanje na “must have” ovosezonskom šarenom luftiću, na radost brojnih fanova, ovjekovječeno je fotografijama koje su podijelili na društvenim mrežama.

“Penjanje i neuspjeli pokušaji penjanja na pticu znaju biti jako zamorni. Valja sad ubiti oko”, napisala je Nives i počastila nas slikom svoje zadnjice.

Uvijek provokativna, maštu pratitelja brzinski je razbudila i video uratkom poskakivanja u plićaku. Što je poskakivalo, ne treba puno naslućivati…

Nives i Silba vole se javno. Pjevačica, spisateljica i model na otoku poznatom po nudističkim plažama, umjetnosti i čistoj prirodi u kojoj je upotreba automobila strogo zabranjena, odmara već dugi niz godina. Upravo na ovom skrivenom jadranskom dragulju redovito puni baterije prije ljetnih gaža i obveza koje donosi jesen.

Dok u njezinim oblinama na instagramu uživa preko 150 tisuća fanova, Nives uživa u vrhunskim morskim delicijama. S lokalnim ljudima koji su već poput familije zatekli smo je u srcu sela, gastronomskoj oazi Leggiero.

U idiličnom ambijentu i ugodnoj atmosferi, degustiralo se samo najbolje od kulinarske ponude.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...