Naša najpoznatija manekenka na Pagu je pokazala kako izgleda u sedmom mjesecu trudnoće

Prije nekoliko tjedana naša najpoznatija manekenka Ljupka Gojić Mikić preselila se nakon dugih devet godina u Hrvatsku, a onda je kratko prije početka nove školske godine s kćerkicama otputovala na Jadran. Uvijek dotjerana Ljupka, pokazala je da i u visokom stupnju trudnoće izgleda fenomenalno u bikiniju, piše tportal.

– Ovo je bilo idealno vrijeme za povratak u Hrvatsku. Za dva mjeseca ja ću roditi, a djeca moraju u školu. Jana u rujnu kreće u internacionalnu školu u Zagrebu u drugi razred, a Mila kreće u predškolski, da bi iduće godine mogla upisati prvi razred, rekla je prije nekoliko dana Ljupka Gojić Mikić, a onda odlučila iskoristiti zadnje dane ljeta i s kćerkicama otputovala na more, prije početka nove školske godine.

Bivša manekenka koja bi uskoro na svijet trebala donijeti svoju treću kćer Mari, trenutno uživa na otoku Pagu, a vjerujemo i kako joj zbog trudnoće godi ovaj mirniji period kada se Jadran ipak malo ispraznio od turista.

@joliepetitebyljupkagojic #kimono #joliepetitegirls ?

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Dane uglavnom provodi sa svojom razigranim kćerkicama, a sada je pokazala i kako izgleda u bikiniju i oduševila sve svoje pratitelje.

Moramo se složiti da unatoč visokom stupnju trudnoće, Ljupka izgleda izvrsno.

Više pročitajte na tportalu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...