Za “Oluju” u Tkonu i Benkovcu sviraju Slavonci, a u Crnom Zoran Jelenković

Tri mjesta poslala su nam najavu programa manifestacija koje će se održati u sklopu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja na njihovom području. U Tkonu i Benkovcu tako će 22. obljetnicu “Oluje” uveličati Baje, odnosno Gazde, a u Crnom nastupa Zoran Jelenković. Više informacija saznajte u nastavku.

Tkon

Povodom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana Hrvatskih branitelja, u subotu 5. kolovoza 2017. Turistička zajednica Općine Tkon uz pokroviteljstvo Općine Tkon organizira “Slavonsku večer”. Očekuje vas nastup muškog pjevačkog sastava Baje koji će se održati u Tkonu na Mulu od 21:30h, a uz dobru glazbu očekuje Vas i besplatna ponuda slavonskih specijaliteta (čobanac, kulen, slanina, slavonska šljivovica).

Benkovac

PROGRAM obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja 05. kolovoza 2017. u Benkovcu.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 22. obljetnice vojno-redarstvene akcije „Oluja“, u Benkovcu će se dana 05. kolovoza 2017. godine u organizaciji Grada Benkovca održati sljedeći program:

08,00 sati ……………. Sveta Misa za Domovinu (župna crkva Male Gospe u Benkovcu)

09,00 sati …………… Budnica ulicama grada (Stankovačka limena glazba)

09,30 sati ……………. Polaganje vijenaca za poginule hrvatske branitelje (Trg dr. Franje Tuđmana)

21,00 sat ……………. Koncert Gazde (Trg domovinske zahvalnosti)

23,00 sata ……………Vatromet

Crno

Poziva se i na proslavu 22. obljetnice obilježavanja VRO “Oluja” koja će se održati 5.8. u Crnom u 18:00 na igralištu  iza Doma kulture.

KUD  Crno
Turisticka zajednica Grada Zadra
MO Crno
Grad Zadar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...