Cestitka_Uskrs

Supernova koja se urušava neće biti sanirana mjesecima? Uprava: “Zbrajamo štete, zatvoreni smo do daljnjeg”

Iako na stranicama Supernove stoji kako će centar biti zatvoren do 11. rujna, zbog štete nastale za vrijeme nevremena koje je toga dana pogodilo Zadar, zatvorena je još uvijek.

I to ne na još par dana ili tjedana već, kako se može čuti od tamošnjih zaposlenika, najmanje do početka studenog.

Pitanje je hoće li svoja vrata kupcima otvoriti i tada, jer kako se neslužbeno doznaje – stradala Supernova napukla je na čak nekoliko strana, a priče idu i do toga da će se objekat morati rušiti!

Šef mi je rekao da smo na prisilnom godišnjem do 1. studenog. Objasnio nam je da su popucali nosivi stupovi u garaži i da su stradale instalacije, pa nema ni struje, kaže nam jedan zaposlenik caffe bara koji posluje u centru.

Iako je svim zaposlenicima rečeno da do spomenutog datuma ne dolaze na posao, iz uprave Supernove negiraju sve napisano, uz sljedeće kratko obrazloženje:

Naglašavamo kako navedene glasine nisu točne. Štete koje su nastale u Supernova centru Zadar još se procjenjuju te je u tijeku sanacija istih. O ponovnom vraćanju Supernova centra Zadar u potpunu funkcionalnost javnost će biti obaviještena putem službenih kanala centra.

Neposredno nakon primitka ovog odgovora gdje se minorizira ozbiljnost situacije, od jedne zaposlenice doznajemo kako se urušava krov te kako je u svezi ove alarmantne situacije uprava centra sutra prijepodne urgentno sazvala sastanak s kontroliranim brojem predstavnika najmoprimaca.

Nastavno novozaprimljenim informacijama, ponovno smo kontaktirali upravu koja prema javnosti evidentno ne želi izaći sa svim raspoloživim informacijama. Konkretni odgovori na konkretno postavljena pitanja izostali su i ovaj put te nam je proslijeđen još jedan načelan odgovor.

Još uvijek zbrajamo štete, te smo do daljnjeg zatvoreni. Kad budemo imali konkretnih informacija, svakako ćemo obavijestiti javnost.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...