Volonterski centar Zadar poziva volontere za pomoć sugrađanima; Nedostaje kreveta, madraca, bijele tehnike..

“U ponedjeljak nas je zadesila elementarna nepogoda zbog čega je velik broj naših sugrađana ostao pogođen. Jedan broj naših hrabrih i proaktivnih Zadrana/ki se već odlučio na pomoć svojim prijateljima, susjedima, sugrađanima, no posla ima mnogo, a i dobrih ljudi koji se isto tako žele uključiti i pomoći.

Obzirom da javne službe trenutno ne mogu pomoći svima, a u prvom redu pomažu javnim institucijama kako bi se omogućio nesmetan rad istih, na nama je da se pokrenemo i pomognemo ljudima koji se još bore s preostalom vodom i štetom koja je ostala iza nje.

Volonterski centar Zadar će u tom smislu koordinirati tj. spajati volontere/ke s ljudima koji su već na terenu. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji su voljni i slobodni pomoći ili donirati neke od stvari (nekvarljiva hrana, kreveti, madraci, bijela tehnika, namještaj..) da se jave. Donacije možete donijeti u Posudionicu medicinskih pomagala Zadar na adresi Obala kneza Branimira 18 pon/sri/pet od 8:30-12:30 te uto/čet od 16:00-20:00 sati.

Radi lakše koordinacije, molimo Vas da ispunite obrazac s vlastitim podacima: https://docs.google.com/forms/ d/ 1IjHeoHlmdsKjumgJuYG8uIKGSWjXi A0e-vq_OJawp-s/edit

Isto tako možete se prijaviti i potražiti dodatne informacije na našoj web stranici www.vczd.org, kontaktirati nas putem mail-a :  [email protected] ili nas nazvati na telefon: 023/250-830″,  javljaju iz Volonterskog centra Zadar.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...