32-godišnji Zadranin slavi 15 godina na elektro sceni!

Andrologic priprema veliku proslavu 15. godišnjice na sceni!

Uz pozamašan raspored ljeta koje je iza nas zadarski Dj i producent ovog puta na svoju listu događaja upisuje zadarski Qbar, gdje će u subotu datuma 14. listopada kroz svoj set u trajanju od pet sati sve zainteresirane provesti kroz svoju viziju glazbe i plesa te zajedno sa svojom vjernom publikom proslaviti ovaj veliki događaj.

Andrologic posljednjih 15 godina strastveno i s ljubavlju uvelike doprinosi elektronskoj sceni i konstantno radi na njezinu podizanju na veći nivo.

U zadnje vrijeme, sve više raste putem svojih producentskih uradaka koji su se našli na Label-ovima kao sto su engleski Capital Heaven, Mistique music te ruski Majestic Family, ujedno ostvaruje suradnju s pionirom elektronike Petar Dundov koja je ugledala svijetlo dana te ostvarila pozamašne rezultate od top ljestvica pa do podrške jakih svjetskih imena.

Ljeto koje je iza njega su obilježila gostovanja na jednim od top svjetskih festivala kao što su Sonus Festival, Labyrinth festival, Summer3P festival te gostovanja po clubovima diljem lijepe naše.

Vodimo vas na party. Dijelimo dvije karte.

Pošaljite SMS na broj 666999. SMS treba uključivati ključne riječi AZD ANDROLOGIC i vaše podatke (IME i PREZIME).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...