Dvoje ozlijeđenih u prometnoj na vodičkoj obilaznici, jedan automobil zadarskih registracija

U prometnoj nesreći na vodičkoj obilaznici u smjeru izlaza prema Zadru, ozlijeđene su dvije osobe. Prema neslužbenim informacijama, jedna osoba zadobila je teže ozljede, dok je druga lakše ozlijeđena.

Pri sudaru dva Peugeota, od kojih je jedan zadarskih, a drugi njemačkih registracijskih oznaka, jedan automobil sletio je s ceste, a zbog težine sudara morali su intervenirati i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Vodice.

Policija još utvrđuje kako je došlo do sudara dvaju auta na vodičkoj obilaznici, na izlazu iz Vodica prema Kapeli.

– Jedan je auto zadarskih registracija, a dvije osobe iz tog vozila prevezene su u šibensku Opću bolnicu. Čini se da nisu teže ozlijeđeni, no to ćemo znati kad završi liječnička obrada. Drugi auto je njemačkih registracija, no putnici nisu zatražili medicinsku pomoć. Sad utvrđujemo okolnosti sudara – rekla je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se oko 12 sati na vodičkoj obilaznici, doznajemo u Operativno-komunikacijskom centru šibenske policije.

– Prema prvim informacijama s kojima raspolažemo, nesreća se dogodila na izlazu s obilaznice prema zadru. Hitna pomoć izlazi na teren, a koliko je ozlijeđenih osoba i tko su sudionici nesreće, zasad ne znamo – dodaju iz OKCP-a, piše Šibenski portal.

Foto: Rudinapress/H. Pavić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...