Ukraden bicikl, zlatnina, mobitel i novčanik

U noći s ponedjeljka na utorak, u Murvici Donjoj, nepoznati je počinitelj otuđio građevinske podupirače i oplate u vlasništvu trgovačkog društva ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U ponedjeljak, u Glagoljaškoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 24-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih 10-ak dana u Vukšiću, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 77-godišnjaka otuđio zlatninu i više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U utorak, u ugostiteljskom objektu u Ulici Kolovare u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu trgovačkog društva vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U utorak, na Poluotoku u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s nekoliko tisuća kuna i dokumentima u vlasništvu državljanke Brazila. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...