Vozači ozlijeđeni u prometnim nesrećama koje je uzrokovala brzina; Jedan se isprevrtao više puta, drugoga je zaustavila kuća

Nikolina Bačić, zamjenica glasnogovornika PU zadarske, izdvojila je jutros za Antenu Zadar informacije o dvije prometne nesreće koje su se ovoga vikenda dogodile na širem zadarskom području. Ono što je zajedničko nesrećama je brzina koja ih je uzrokovala.

U subotu 28. listopada u 7 sati ujutro na cesti koja povezuje Murvicu i Crno dogodila se prometna nesreća s jednim sudionikom. Muškarac, 30-godišnjak, koji je upravljao osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka na toj je cesti zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Prilikom slijetanja udara u rubnjak kanala zbog čega se automobil više puta isprevrtao i na kraju završio na boku na zemljanoj površini. Muškarac je teže ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Zadar na liječenje. Slijedi mu prekršajna prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Jučer se, u nedjelju 29. listopada oko 5 sati ujutro dogodila prometna nesreća na otoku Pašmanu. Alkoholizirani 20-godišnjak prolaskom kroz mjesto Pašman dolazi do lijevog blagog zavoja u koji ulazi neprilagođenom brzinom, slijeće s kolnika i udara u rub obiteljske kuće koja ga zaustavlja. Mladić je zadobio neutvrđene ozljede, ali je prevezen u OB Zadar. Slijedi mu prekršajna prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...