Antun Novoselović novi predsjednik gradskog SDP-a, Irena Dragić i Daniel Radeta potpredsjednici

Antun Novoselović izabran je za novog predsjednika Gradskog odbora SDP-a na konvenciji održanoj u hotelu Kolovare. Za dopredsjednike su izabrani Irena Dragić i Daniel Radeta.

Novoselović naglašava kako će biti radni predsjednik, uvijek dostupan članovima stranke te da će najmanje pola radnog vremena biti prisutan u stranačkim prostorijama.

Moj program će biti konsolidacija stranke, privlačenje novih članova i simpatizera te jača vidljivost SDP-a u gradskom vijeću gdje ćemo više ukazivati na probleme. Glavni moj cilj, razlog zašto sam se kandidirao, jest da 16. svibnja, 2021. SDP i eventualni koalicijski partneri preuzmu gradsku vlast. Ovaj Grad se vodi ne transparentno. Želimo transparentnost, da se svima omogući jednaka šanse. To nažalost danas nije tako. Zadar je doživio egzodus mladih ljudi koji su otišli vani da prežive. Svi znate da onaj tko nema člansku iskaznicu HDZ-a, nema šanse da dobije posao u gradskim ustanovama ili posao koji se tiče grada i njegovih firma. Oni su napravili takav sustav, rekao je novi prvi čovjek zadarskog SDP-a Antun Novoselović.

Za predsjedništvo SDP-a su izabrani su: Jure Zubčić, Erol Gaši, Daniel Radeta,  Irena Dragić, Darko Vrdoljak, Danijela Vukoša i Nino Mrčela. U gradski odbor izabrani su: Sandra Lordanić Lukavac, Sabina Glasovac, Vedrana Mišković, Iva Šestan, Diana Bilić, Loreta Stipčević, Atanasija Babović,Matea Vidović , Ivan Matešić, Ivica Ušljebrka, Mario Jurjević, Jakov Goreta, Dejan Hartman, Jelena Jelavić, Ivana Mudronja, Vladimir Bulić, Mila Butić, Goran Perović, Tomislav Pedić, Davor Barić. Marina Polovina, Davor Bajlo i Marko Špralja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...