Grci se pogubili zbog neuspjeha; Modriću namontirali aferu s grčkom manekenkom Riom

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju je u Pireju, nakon remija s Grčkom 0:0, osigurala nastup na svjetskom prvenstvu sljedeće godine u Rusiji.
Naravno, takav uspjeh zaslužio je i proslavu, odnosno opuštanje nakon stresa kojeg su im donijele dvije utakmice dodatnih kvalifikacija protiv Grčke.

Dio reprezentativaca tijekom noći vratio se u Hrvatsku, dok je nekolicina ostala u Ateni otkud su tijekom ponedjeljka krenuli prema svojim destinacijama.

A kako su u Ateni, kao ‘starosjedioci’ naše reprezentativce dočekali i njihovi bivši suigrači, Gordon Schildenfeld, Danijel Pranjić te Mladen Petrić, uspjeli su Luki Modriću, Ivanu Perišiću i Šimi Vrsaljku organizirati izlazak, piše Tportal.

‘Dočekali smo naše prijatelje i naravno, kako smo već godinama vezani uz Atenu, poznamo i neke ljude. Tako smo i organizirali posjet jednom klubu, u kojem je svirala jedna od najvećih grčkih glazbenih zvijezda, Nikos Vertis. Rezervirali smo stol, bili smo tamo nekih sat vremena, i potom smo išli dalje. No, ono što je najvažnije, pokraj mene je sjedila moja supruga Christina Marsellou, a ne Ria Tsiga, inače prijateljica moje supruge i grčka manekenka. Ona čak i nije bila u tom klubu’, rekao je u razgovoru za tportal Gordon Schildenfeld, koji je putem svog FB profila morao demantirati laži jednog grčkog tabloida.

‘Sramotno što su joj napravili. Istina, stavili su njezinu fotografiju uz našeg Luku Modrića, ali kroz tekst su nju krenuli blatiti. Luku nisu spominjali u tekstu, ali bilo je dovoljno da stave njegovu fotografiju. Zbilja neugodno, pa sam morao reagirati. Mediji u Grčkoj, naravno ne svi, vole takve situacije. Kada im dođu zvijezde, a Luka Modrić to definitivno jest, žele izmisliti skandal’, poručio je Schildenfeld, koji je od ove sezone igrač ciparskog Anorthosisa Famaguste iz Larnace.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...