Božićna D’se:riz kolekcija nakita; Unikatna čarolija na vašem vratu

Bilo da ste nepopravljiva romantičarka ili senzualna zavodnica, blagdane provedite u zagrljaju D’se:riza i zablistajte s unikatnim kreacijama nakita.

‘Ja sam jedna od onih ljudi koji već u listopadu počinju s pripremama za Božić. Zato božićna kolekcija i unosi najviše radosti u moje srce, božićni modeli su uvijek posebno kreirani uz puno ljubavi i pažnje kako bi na vratu dame koja ih nosi stvarali pravu čaroliju.’ – kaže Višnja.

Božićna D’se:riz kolekcija sastoji se od ogrlica od gume s blještavim detaljima i ukrasnim kopčama, u kombinaciji s nezobilaznom crvenom bojom – bojom strasti i ljubavi. Kombinirajući detalje prepune blještavih cirkona sa žicom i gumom kao grubljim materijalima, Višnja vješto spaja dva stila kao odraz dvije osobnosti svake žene – romantične i drske, sanjarske i senzualne.

‘Oduševljava me guma kao medij za izradu nakita. Njezina grubost kombinirana sa nježnošću cirkona i brušenih staklenih perli rezultira nakitom koji objedinjuje minimalizam i eleganciju u ekstravagantnim modelima ogrlica koji svojom jedinstvenošću svaku modnu kombinaciju čine posebnom’ – ističe dizajnerica.

Zašitno lice božićne D’se:riz kolekcije je fitness instruktorica Silesia Grzunov koja je zumba pokrete vješto zamijenila modelingom, te pred objektivom Josipa Vukića predstavila božićnu i novogodšnju kolekciju unikatnog D’se:riz nakita.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...