Pregled 2017. godine na Anteni; 2 milijuna posjetitelja i preko 12 milijuna stranica

Minula 2017. godina za nas na Anteni, bila je više nego uspješna. Pa smo tako iz onih vama vidljivih stvari izdvojili čak 2 milijuna jedinstvenih korisnika u spomenutoj godini, ili pak 12 milijuna isporučenih stranica u istoj.

Od vama nevidljivih stvari, iznimno smo ponosni na najmodernije opremljenu novinsku ali i vide-foto redakciju koja je “ispod haube” na posljednjim generacijama Apple računala. No, oprema zapravo nije ono čime se posebno ponosimo. To su, zapravo, pridošlice i novi članovi naše redakcije koji su ili iz drugih medija ili drugih tvrtki odlučili svoju profesionalnu karijeru nastaviti u našoj Kući.

Kada, retrospektivno, onako novinarski i statistički, pogledamo na proteklih 12 mjeseci, svi se sjetimo rujna i strašnih poplava koje su zadesile naš grad i okolicu. No, bilo je tu i još vijesti, tema i priča koje su vas zanimale. Upravo njih, od najčitanije, donosimo u ovogodišnjem izboru 10 najčitanijih na Anteni Zadar;

  1. Zadranke otišle na striptiz, a zaboravile da žive s primitivcima. I sad bi to trebao biti naš problem, ma dajte!,
  2. Vruća noć u Zadru uz Total Knockout – Male Erotic Dance Show,
  3. FOTO & VIDEO: Zadar pogodila katastrofa nezapamćenih razmjera, oporavak će biti dug i težak,
  4. Supernova koja se urušava neće biti sanirana mjesecima? Uprava: “Zbrajamo štete, zatvoreni smo do daljnjeg”,
  5. FOTO Prvi smo ušli u Supernovu nakon strašne poplave,
  6. Punk’s not dead: Longin mu uručio nagradu za najboljeg učenika, a on majicom odaslao zanimljivu poruku,
  7. DHMZ najavio snijeg u Zadru; Evo kada ćemo se točno grudati,
  8. Legalni abortus: Rješenje neželjene trudnoće tabletama, “na crno” ili u bolnici za “samo” 2.125 kuna bez ili 2.800 kuna s anestezijom,
  9. Ništa mu neće ovaj dan pokvarit’; Zadranin s maskom i perajama zaplivao Reljom,
  10. Luka je jučer otišao od kuće i nije se vratio; Pomozite u potrazi!

Dakako, naše su vijesti, osim putem našeg portala i društvenih mreža, na kojima bilježimo izvrsne rezultate, čitateljima diljem zemlje i regije prenosili najrelevantniji mediji, novine i portali, ali i televizije i radija za koja smo vrlo često izvještavali s terena.

Antena Zadar kao tržišni lider ujedno je i tehnički lider na našem tržištu, pa naše vijesti svakodnevno nekoliko tisuća ljudi prati putem Vibera, a više od 18 tisuća njih vijesti prima putem naše “push” tehnologije izravne isporuke na mobilne telefone ili preglednike.

Čitajte nas i u 2018. godini, pratite naše galerije, slušajte naše radijske programe, gledajte naše video kanale, i ono što je najvažnije – informirajte se i zabavljajte se uz nas.

U ime cijele redakcije, uredništva, uprave i svih pozadinskih odjela naše tvrtke, želimo vam svima izvrsnu Novu 2018. godinu!

Mi se ovim člankom odjavljujemo za 2017. Čitamo se – dogodine!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...