U novi tjedan na Trgu Petra Zoranića uvode nas vrhunski zadarski glazbenici Elena Stella & AJ Trio

Još jedan vikend na Trgu Petra Zoranića prošao je u zabavnim ritmovima popularnih izvođača Mije Dimšić i Nene Belana te domaćih dj-eva Tome i Domagoja. Održale su se i hvale vrijedne humanitarne akcije. Trg Petra Zoranića i Trg pet bunara odisali su dobrom energijom uz veselu ekipu koja gotovo svakodnevno posjećuje ovo „IN“ mjesto. Ugođaj je potpun, u subotu je upaljena i prva adventska svijeća.

Novi tjedan donosi nam obilje novih zabavnih događanja uz raznovrsne dječje programe. U ponedjeljak, 4. prosinca, već od 19 sati nastupit će vrhunski zadarski glazbenici Elena Stella & AJ Trio koji će svirati jazz standarde i svoje autorske skladbe s albuma Common Language. Večer završava uz dobar ritam DJ Dabija.

U utorak, 5. prosinca u 19 sati na Trgu Petra Zoranića nastupit će Vili Kalmeta i grupa More uz svoj kvalitetan domaći i strani repertoar. Nakon koncerta zabava se nastavlja uz DJ Špelu.

U srijedu, 6. prosinca u Zadar dolazi sv. Nikola koji će napraviti đir po gradu u 17.30 sati, od Kampo Kaštela do Trga Petra Zoranića gdje će se u sklopu dječjeg programa održati edukativno-zabavna radionica „Tko je sveti Nikola? “. U 18.30 sati na redu je predstava za djecu „Sveti Nikola i Krampus“. Uz bogat program sv. Nikola će djecu darivati slatkišima. U 19.30 sati na scenu dolazi DJ Dabi a od 20.30 klapa Niko pružit će nam dalmatinski ugođaj ali i domaće i strane evergreene.

Na Kampo Kadventu u 10 sati u jutro održat će se zabavni program za djecu pod nazivom „Tvornica Djeda Božičnjaka“.

U četvrtak, 7. prosinca plesati će se zumba uz plesačice plesnog kluba Zara. Od 20 sati zadarski advent zagrijat će energični i neponovljivi Zoran Jelenković sa svojim hitovima.

Na Kampo Kadventu održava se Vinska večer u hotelu Almayer uz posebnu gastro ponudu odabranih majstora kuhanja s početkom u 19 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...