“Vir održavanje” traži dva električara, inženjera građevine i radnika na stroju

Virsko komunalno poduzeće „Vir održavanje“ traži dva električara, inženjera građevine i jednog strojara – obavijest je koju smo dobili iz općinskog komunalnog poduzeća „Vir održavanje“ koju možete naći i na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Što se tiče prijava potrebe za radnicima na poslovima održavanja javne rasvjete i svih niskonaponskih instalacija, odnosno električara, tražena razina obrazovanja je SSS elektroinstalater ili elektromonter, potreban je položeni vozački ispit za B kategoriju, dok radno iskustvo nije navedeno kao uvjet za zapošljavanje. „Vir održavanje“ kandidatu nudi puno radno vrijeme u određenom radnom vremenu.

Diplomirani građevinski inženjer i(li) građevinski inženjer je također traženo zanimanje u poduzeću „Vir održavanje“, a uz potrebnu razinu obrazovanja – fakultet, akademija, magisterij, doktorat – virsko poduzeće traži i kandidata s najmanje jednom godinom radnog iskustva. Rad je na određeno vrijeme.

Napokon, radno iskustvo za strojara nije uvjet, ali je zapošljavanje na određeno radno vrijeme s punom satnicom.

Natječaj traje od 23. siječnja do 20. veljače 2018., a za sve ostale informacije kontakt za kandidate je tel. 023/362-415, ili e-mail: [email protected]

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...