Zadarska nadbiskupija organizira putovanje na Cvjetnicu u Rim

Cvjetnica s papom Franjom u Rimu – Hodočašće u Rim, organizira se od 22. (četvrtak) do 28. (srijeda) ožujka 2018. g. Ovim putem Katehetski ured Zadarske nadbiskupije poziva zainteresirane da se čim prije prijave za sudjelovanje na tom hodočašću u Nadbiskupski ordinarijat Zadar ili nadbiskupijski Katehetski ured, na broj: 023 / 208 650. Ili na broj 098 920 27 26. Kontakt osoba je s. Viktorija Gadža. Ili na email: [email protected]

Program hodočašća u Rim, s posjetom Asizu, Pompejima i Monte Cassinu je sljedeći:

Četvrtak, 22. ožujka – Polazak u večernjim satima iz Zadra kopnenim putem prema Asizu.

Petak, 23. ožujka – Razgledavanje Asiza. Nastavak vožnje prema Rimu. Dolazak u Rim u večernjim satima.

Subota, 24. ožujka – Razgledavanje Vatikanskih muzeja, Bazilike sv. Petra, Trga sv. Petra, Anđeoske tvrđave.

Nedjelja, 25. ožujka –  Cvjetnica. Sudjelovanje na misi i u procesiji s papom Franjom na Trgu sv. Petra. Večernje razgledavanje Rima: Piazza Navona, Fontana di Trevi, Španjolski trg, Zavod sv. Jeronima.

Ponedjeljak, 26. ožujka – Odlazak u Pompeje, razgledavanje. Odlazak u Monte Cassino,  razgledavanje. Nastavak vožnje prema Rimu.

Utorak, 27. ožujka – Razgledavanje bazilike sv. Ivana Lateranskog, bazilike sv. Pavla izvan zidina, katakomba sv. Kalista, Koloseuma, crkve sv. Petra u okovima, Forum romanum, Kapitolij.

Srijeda, 28. ožujka – Povratak kućama. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Smještaj hodočasnika je u hotelu Oasi san Giuseppe, koji je od Vatikana udaljen svega pet kilometara. Sobe su dvokrevetne, s tušem.

Cijena aranžmana iznosi 410 eura. U cijenu je uračunat: prijevoz autobusom; smještaj na bazi pet polupansiona (doručak i večera); ulaznice u Vatikanske muzeje i katakombe; audio slušalice i stručni vodič za Rim, Vatikanske muzeje, katakombe i Pompeje.

Pri prijavi obavezna je uplata akontacije u iznosu od 50 eura.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...