Luka Modrić pomaže dječaku Isaiji iz Srbije oboljelom od tumora na mozgu

Sinu novinara TV Partizana Željka Pantića, prošle godine na rutinskoj kontroli dijagnosticirali su rijetki tumor na mozgu.

Operirali su ga u beogradskog klinici, ali tumor se vratio. Kako ga nije bilo moguće klasificirati, a rastao je, dječaku je bila potrebna hitna operacija u SAD-u. Srbija se ujedinila i u samo dva dana sakupila preko 120.000 dolara za operaciju.  Obitelj Pantić zahvalila se svima koji su omogućili dječaku novu šansu i objavila je kako je na račun bolnice Children’s National u Washingtonu uplaćeno 126 tisuća i 713 dolara za operaciju, testiranje uzorka i daljnje liječenje. Dječak je uspješno operiran, oporavlja se u Washingtonu, a osmijeh na lice vratili su mu Cristiano Ronaldo i društvo. Njegov otac, Željko, objavio je fotografiju sina uoči posljednjeg kontrolnog pregleda magnetskom rezonancijom uoči povratka u Srbiju.

Dragi Isaija, samo jako! Svi smo na tvojoj strani, piše na dresu Cristiana Ronalda na kojem su i potpisi svih igrača i koji je Isaija Pantić (13), dobio nakon komplicirane operacije zloćudnog tumora na mozgu u Washingtonu.

U humanitarnu akciju anije se uključio i hrvatski kapetan Luka Modrić.

Bok, Isaija! Šaljem ti velike pozdrave iz Madrida u ime cijele ekipe i moje osobno ime. Nadam se da si dobro, da se uskoro vidimo na nekoj od naših utakmica. Još jednom, veliki pozdrav i sve najbolje – poručio je Luka na kraju priloženog videa,- prenosi 24sata.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...