Izvukli smo dobitnike 16 ulaznica; Dodatno darujemo još 10 ulaznica za koncert Petra Graše!

U dvorani Krešimir Ćosić 7. travnja nastupa jedan od najboljih pjevača na našoj sceni – Petar Grašo!

Publiku će sigurno razveseliti novijim hitovima kao što su “Srce za vodiča”, “Ne znam za se”, “Moje zlato”, “Uvik isti”, ali i starim pjesmama “Volim i postojim”, “Ko nam brani”, “Trebam nekoga”, “Ljubav jedne žene”, “Jedina”, “Nevista”, “Idi” i hit “Ako te pitaju” koja se već deset tjedana ne skida s vrha domaćih top ljestvica.

Glazbenik je prošle godine velikim koncertom u Areni Zagreb obilježio 20 godina karijere te 20 godina od izlaska prvog albuma “Mjesec iznad oblaka”.

„Najljepša stvar na koncertima uistinu je trenutak kad publika od riječi do riječi otpjeva cijeli koncert. Uistinu sam zahvalan što nakon svakog nastupa shvatim koliku vojsku ljudi koji me vole imam ispred sebe i to je stvarno moje najveće postignuće. Nadam se da ću i dalje zadržati njihovo povjerenje“, rekao je Grašo ususret koncertu u Zadru.

Antena Zadar u prvom krugu nagradnog darivanja podijelila je čak 16 karata (imena dobitnika pročitajte na dnu članka)!.

Nismo gotovi! Još danas dijelimo dodatnih 10 ulaznica! Brzo pronađite ovaj članak na našem Facebook profilu i tagirajte osobu s kojom želite provesti zabavnu večer na koncertu jednog od naših najpoznatijih hrvatskih pjevača, skladatelja i tekstopisaca Petra Graše. Požurite, jer dobitnike drugog kruga darivanja izvlačimo već sutra u podne!

Aneta Brzić plus pratnja

Ana Marić plus pratnja

Patricija Žunić plus pratnja 

Dominik Lončar plus pratnja

Kristina Jerak plus pratnja

Lorena Krajšić plus pratnja

Dina Wertheim plus pratnja 

Mate Katalinić plus pratnja 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...