Luka Modrić izabrao novi klub, odlazi za nevjerojatnih 60 milijuna eura

Iz Španjolske stiže nova informacija o budućnosti Luke Modrića koji bi u ljetnom prijelaznom roku trebao napustiti Santiago Bernabeu.

Hrvatski kapetan ima ugovor s Realom do lipnja 2020. Svojim dolaskom u kraljevski klub (kolovoz 2012.) apsolutno je opravdao očekivanja, jer je postao nezamjenjiv u veznom redu, a s madridskim velikanom osvojio je 13 trofeja (tri Lige prvaka) te upisao 250 nastupa.

No u Realu rade rekonstrukciju u momčadi, svjesni su Modrićevih godina, sve učestalijih ozljeda i spremni su ga prodati u ljeto ove godine.

Zainteresiranih kupaca je mnogo, no Diario Gol ima svoju ekskluzivu prema kojoj hrvatski reprezentativac karijeru nastavlja na ‘Otoku’. Zagrizli su Arsenal i Liverpool, a Modrić se odlučio za ‘redse’ i odlazak na Anfield.

Isti medij donosi i iznos koji će Liverpool platiti za Modrića, a to je 60 milijuna eura što bi bila najveća odšteta koja je ikad isplaćena za nekog hrvatskog nogometaša.

Inače, nedavno se za Modrića pisalo kako bi se mogao vratiti u Tottenham iz kojeg je upravo otišao na Santiago Bernabeu, ali izgleda kako će naš reprezentativac poslije Londona upoznati i drugi engleski grad – Liverpool, doznaje tportal.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...