Mađar i Irac ostali bez ruksaka, dvije žene bez torbica

U subotu poslijepodne u Zadru, u ulici Bedemi zadarskih pobuna, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu 34-godišnjeg državljanina Mađarske, odakle je otuđio ruksak. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu prijepodne u Zadru, u ulici Krešimira Ćosića nepoznati počinitelj je provalio u vozilo kojeg koristi 35-godišnji irski državljanin, odakle je otuđio torbu. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju u ranojutarnjim satima u Zadru, u ulici Trg pet bunara, nepoznati počinitelj je otuđio torbicu u vlasništvu 20-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U nedjelju prijepodne u Posedarju, nepoznati počinitelj je otuđio torbicu u vlasništvu 50-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...