Nakon dugo vremena očekuju se puni Stanovi; Jurjević: “Bit će to jako posebna i emotivna utakmica za nas”

Zadar će se u subotu još jednom pokloniti svom Dvanaestom anđelu – Hrvoju Ćustiću.

U 16.30 sati na Stanovima se igra utakmica koja će sasvim sigurno popuniti tribine zadarskog stadiona kako već dugo nisu bile.

Prema najavama južnu tribinu okupirat će zadarski Tornado, koji je također pripremio nešto posebno za svog Hrvoja, dok će na sjevernoj tribini biti smještena djeca iz zadarske škole nogometa.

Ulaz na istočnu tribinu bit će otvoren sat vremena prije utakmice, a i ovim putem pozivamo sve Zadrane da dođu u što većem broju kako bismo zajedno odali počast našem neprežaljenom nogometašu.

– Bit će to jako posebna i emotivna utakmica za nas, jer igramo u čast našeg Hrvoja. Već je deset godina prošlo otkako ga nema među nama. Tužni jesmo, ali i jako ponosni što je branio boje našega kluba i grada. Velika je čast igrati njemu u spomen i nadam se da ćemo mu prirediti nešto jako lijepo – kaže Josip Jurjević.

Nakon dugo vremena očekuju se gotovo puni Stanovi. Sigurno će biti poseban osjećaj zaigrati u takvoj atmosferi.

– Jedva čekamo istrčati na travnjak. To će nam sigurno biti dodatan motiv i vjerujem da ćemo uz publiku i naš Tornado pružiti odličnu partiju i pokazati da zaslužujemo nešto puno više od treće lige. Nadam se ćemo našim igrama u budućnosti zaslužiti što više takvih atmosfera i da će ljudi na kraju biti zadovoljni.

Ako se na trenutak odmaknemo od samog ambijenta, Zadrani se moraju fokusirati i na protivnika, koji nije bezazlen.

– Nakon tri uzastopne pobjede, Neretvanac dočekujemo u odličnoj atmosferi. Međutim, svjesni smo da nisu bezopasni. S novim trenerom imaju šest utakmica bez poraza, igraju sve bolje iz utakmice u utakmicu i sigurno će doći tu da nas pokušaju iznenaditi. Moramo ostati hladne glave i vrućeg srca i pokazati im tko je gazda na Stanovima. Idemo po pobjedu za našeg Hrvoja – zaključuje Jurjević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...