Petar Grašo:”Dat ćemo sve od sebe da to uistinu bude koncert i zabava za pamćenje”

Još nas samo nekoliko dana dijeli od velikog koncerta Petra Graše koji će se održati u subotu, 7. travnja u dvorani Krešimira Čosića, s početkom u 20:30sati! I dok fanovi odbrojavaju dane i sate do glazbenog susreta s jednim od naših najpoznatijih i najcjenjenijih pjevača, sam Petar Grašo otkrio nam je i jednu veliku novost  – Graši će se kao poseban gost zadarskog koncerta pridružiti legendarni kompozitor Tonči Huljić!

“Počinje veliko odbrojavanje do koncerta, još nas samo koji dan dijeli od čarolije koju spremamo za dvoranu Krešimira Ćosića. Sretan sam što s nizom većih koncerata krećemo baš iz Zadra. Još je nešto karata ostalo, te se puna srca radujem svima koji će se u subotu doći zabaviti s nama. Dat ćemo sve od sebe da to uistinu bude koncert i zabava za pamćenje! Zadovoljstvo mi je i najaviti kako će mi se na pozornici pridružiti i moj dragi prijatelj i legendarni kompozitor Tonči Huljić koji će izvesti nekoliko nezaboravnih hitova!” kazao je ususret zadarskom koncertu sjajno raspoložen Petar Grašo.

 

U Zadru ali i u cijeloj Dalmaciji ovih se dana u javnosti puno spominje upravo predstojeći koncert na Višnjiku, uz najavu raskošne koncerte produkcije, a o užarenoj atmosferi ponajbolje govori i odlična prodaja ulaznica kojih je preostao još samo ograničeni broj. Organizatori koncerta podsjećaju Grašine fanove da po svoje ulaznice čim prije požure u zadarski La Bodega Bar, a mogu ih nabaviti i u sustavu Ticketshop.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...