Policija poziva građane; Predložite lokacije za nadzor brzine

Sukladno akcijama „TISPOL-a“ koje se provode na teritoriju Europske unije, u vremenu od 16. do 22. travnja 2018. godine  na teritoriju Republike Hrvatske, a samim time i na području Policijske uprave zadarske, provodit će se ciljane aktivnosti vezane uz sigurnost prometa na cestama i to nadzor brzine kretanja vozila.

Policijski službenici PU zadarske će u tom vremenskom razdoblju, svakodnevno kroz redovnu aktivnost vršiti nadzor brzine kako na autocesti, tako i na državnim, te županijskim cestama, a po mogućnosti i u urbanim sredinama, stavljajući na raspolaganje sve raspoložive uređaje.

Uz redovan svakodnevni nadzor brzine, policijski službenici  provest će i pojačani 24-satni nadzor brzine i to od 6 sati 18. travnja do 6 sati 19. travnja 2018. godine.

Provođenje nadzora predviđeno je na način da se odredi što je veći broj promjenjivih lokacija, u čiji se odabir kao i prethodnih godina mogu uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima, koji će se uzeti u obzir imajući u vidu prije svega specifičnost samih lokacija i mogućnosti vršenja nadzor brzine na istima.

Svi zainteresirani građani mogu svoje prijedloge o odabiru lokacija dostaviti na mail adresu PU zadarske: [email protected]

Konačan broj odabranih lokacija bit će dostavljen medijima koji zajedno s građanima, mogu neposredno nazočiti provedbi pojačanog nadzora na predloženim lokacijama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...