Cestitka_Uskrs

Javna tribina o unaprjeđenju stanovanja na Bilom Brigu u OŠ Zadarski otoci

Udruga „Eko-Zadar“ u suradnji s Mjesnom odborom Bili Brig i Društvom arhitekata Zadra organizira javnu tribinu pod nazivom „Građanski razgovor: Bolji Brig – kako unaprijediti stanovanje u naselju Bili Brig?“. Tribina će se održati u srijedu 16. svibnja s početkom u 19 sati u prostorijama OŠ Zadarski otoci, Trg Damira Tomljanovića 2, a kao uvodničari će govoriti predstavnici MO Bili Brig, pročelnik UO za EU fondove Grada Zadra Šime Erlić i član Upravnog odbora Društva arhitekata Zadra Petar Kozina.

Na tribini će biti predstavljeni rezultati ankete „Bolji Brig – Projektiraj svoj kvart“ koja je online bila postavljena od 23. travnja do 11. svibnja i u kojoj su se stanovnici Bilog Briga izjašnjavali o zadovoljstvu javnim sadržajima i kvaliteti života u ovom naselju.

Svrha tribine je mladim arhitektima koji će početkom lipnja ove godine sudjelovati na arhitektonskoj radionici „Gradionica“ u organizaciji Društva arhitekata Zadra, a koja će se baviti upravo naseljem Bili Brig, pružiti što je moguće više podataka o potrebama stanovnika ovog naselja.

Javna tribina dio je projekta „Zelena transformacija – građanska participacija“  vrijednog 10.000 kuna, kojeg financira Zadarska županija,  Upravni  odjel za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...