Od idućeg tjedna Zadar i Atena povezani izravnim letom

Grčki zrakoplovni prijevoznik Aegean Airlines uvodi novu sezonsku liniju Zagreb – Atena koja će prometovati tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i subotom.

Narednog tjedna bi, prema najavi, trebala biti predstavljena i linija istog prijevoznika Atena – Zadar koja kreće 22. svibnja, a imala bi frekvenciju od dva puta tjedno, utorkom i subotom. Grčki prijevoznik već leti za Dubrovnik i Split, a očekuje se pojačavanje i tih linija. Atena i Zagreb bi trebali biti povezivani zrakoplovima Dash.

Zrakoplovna kompanija Germania uspostavila je protekle subote novu sezonsku liniju Zürich – Zadar. Zrakoplov Airbus 319 će dva grada povezivati tri puta tjedno – srijedom te dva puta subotom, u jutarnjem i večernjem terminu. Germania je nezavisna njemačka zrakoplovna tvrtka sa sjedištem u Berlinu i ima flotu od 21 zrakoplova, piše Poslovni.

Njihova podružnica Germania Flug iz Züricha, koja će letjeti za Zadar, ima flotu od tri zrakoplova i leti, uglavnom sezonalno, prema 21 turističkoj destinaciji na Mediteranu, a u Hrvatskoj prema Splitu i Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...