Petar Grašo: Istina o navodnom prekidu s Danijelom

Pravu je pomutnju izazvala pjevačica Danijela Martinović statusom na svome Instagramu pišući o samoći. Njezine su riječi odmah potaknula medijska nagađanja kako je njezinoj vezi s Petrom Grašom došao kraj.

“Dugo sam se bojala samoće i bježala, bježala od nje dok nisam shvatila da se od samoće pobjeći ne može… Sada kada smo već dugo nas dvije na TI, mogu samo reći: Usudite se, morate probati, morate je osjetiti, pomirisati, dotaknuti i sve će se u Vašem životu zauvijek promijeniti”, napisala je Danijela.

Kako su Petar i Danijela u sretnoj vezi već više od 12 godina ovakvim statusom navela je mnoge da odmah pomisle kako je njihovoj ljubavi došao kraj. A što na sve kaže zgodni Splićanin? Naime, na pitanje o zabrinjavajućem statusu njegove djevojke, Petar nam je bez problema odgovorio.

“To su dijelovi njezine knjige!” te dao na znanje da priče o prekidu nemaju nikakvog smisla! Očito je takvih upita bilo puno, pa je Danijela vrlo brzo objavila i novi status kojim i sama demantira priče o prekidu njihove veze! “Što se tiče srca, ono je uvijek na mjestu”, umirila je obožavatelje Danijela te dodala da se radi zapravo o tekstovima iz njezine nove knjige koja će uskoro biti objavljena.

“Sjećate se moje knjige “Šalabahter života? Ona će uskoro dobiti nastavak, a sinoć sam u svojim objavama podijelila samo jedan djelić misli koji će se naći u njoj. ?Nisam očekivala toliku buru reakcija, ali po svemu sudeći – vidim da se svima sviđa i sretna sam zbog toga!”.

‘Šalabahter života’ pjevačica je objavila prije dvije godine, a čini se da je došlo vrijeme za nastavak! A i Petar Grašo ima pune ruke posla. Naime, ovih dana izaći će njegova nova pjesma koji snima u suradnji sa Severinom, piše Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...