Grdi o svojoj Brankici: “Koliko se mi volimo, to vi ne razumite”

Brak zadarskoga grdelina Mladena Grdovića (59) i supruge Brankice (48) na skliskom je terenu mjesecima. Otkad je prije deset dana Brankica podnijela tužbu radi utvrđivanja bračne stečevine obitelji Grdović, situacija se ne smiruje. Taj je postupak uobičajen kad se bračni par nalazi pred rastavom, ali Mladen nam nije htio potvrditi ili negirati je li mu stigao poziv sa suda.

– Što god da se piše i govori o nama, imajte na umu da se mi jako volimo. Više volin ja nju i ona mene nego što ćete vi ikoga u životu – odbrusio je Grdović, pišu 24sata.

Čini se da u braku pjevača opet ne cvatu ruže, ma koliko god to pokušavao sakriti. Njegova supruga Brankica ipak ga je odlučila tužiti kako bi se ustanovilo sve što su stekli u 20 godina braka.

Brankičin odvjetnik nije htio komentirati detalje slučaja, a sličan se scenarij dogodio i prošle godine. Naime, Brankica je i tad podnijela tužbu za razvod braka, samo što je nakon nekoliko dana odustala.

Brankica se lani čak i vratila živjeti u njihovu obiteljsku kuću u  Arbanasima, ali su se naposljetku ipak posvađali i ona se odselila. Šuškalo se tad kako se vratila u dom svojih roditelja.

Brankica i Mladen sad već nekoliko mjeseci ne žive zajedno, a Grdović nije htio komentirati je li u kontaktu s Brankicom. Par je zadnji put viđen skupa na ručku povodom krštenja unuke Mladenove šogorice. Od tada je pazio da ga zabava ne ponese pa su ga obožavatelji uhvatili kako na terasi kafića uživa ispijajući prirodni sok.

Nekoliko dana ranije, na fešti u svojem kvartu, popio je koju bevandu previše pa se neplanirano popeo na binu i zapjevao.

– Opija san se ka majka – pohvalio se tad Grdi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...