PU zadarska poziva građane da predlože lokacije za nadzor brzine prometa

Policijska uprava zadarska ponovno provodi akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila na odabranim lokacijama u prometu.

Provođenje nadzora predviđeno je na način da se odredi što je veći broj promjenjivih lokacija, u čiji se odabir kao i prethodnih godina mogu uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima, koji će se uzeti u obzir imajući u vidu prije svega specifičnost samih lokacija i mogućnosti vršenja nadzor brzine na istima.

Od 11. do 21. lipnja 2018. godine građani mogu predlagati lokacije napodručju Policijske uprave zadarske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa.

Svoje prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“,  građani mogu dostaviti elektroničkom poštom,

– na mail adresu PU zadarske: [email protected]

– putem faxsa, broj 023/345-429,

Svi pristigli prijedlozi građana bit će analizirani, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila, koju će prometna policija provoditi od 6 sati27. lipnja do 6 sati 28. lipnja 2018. godine.

Podsjećamo, nepropisna i neprilagođena brzina i dalje je jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, radi čega se i ovom akcijom nastoji unaprijediti stanje sigurnosti prometa na cestama.

Osim u pripremi akcije, građanima će isto tako biti  omogućeno i da prisustvuju provedbi akciji nadzora brzine kretanja vozila na odabranoj lokaciji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...