Mercedes G, Bentley, BMW 715; Evo što voze Modrić, Vrsaljko, Dalić i ostala ekipa

Vedran Ćorluka vozi Mercedes G. Ta uočljiva zvjerka – G-klasa V8 biturbo AMG – košta oko milijun kuna i bila bi najvrednija u “asortimanu” hrvatskih nogometnih reprezentativaca da Luka Modrić nije sebi priuštio dvostruko skuplji Bentley Continental GT.

Šime Vrsaljko igra u Atléticu iz Madrida, a brani i boje talijanske Alfe Romeo. Stoga vozi najbrži SUV na poznatome Nürburgringu, Alfu Romeo Stelvio Quadrifoglio s čak 510 KS.

Audi je sponzor Realu i Barceloni, pa Q7 vrijedan oko 600 tisuća kuna voze Luka Modrić, Mateo Kovačić i Ivan Rakitić. Luka Modrić odlučio se za Audi Q7 Sport. Modrić je uzeo srebrni Q7, a za isti se model – ali bež boje – odlučio i Kovačić. Ujedno, taj je automobil još od 2009. omiljen Mariju Mandžukiću pa ga vozi u slobodno vrijeme. Kad poželi promjenu, uđe u Jeep Grand Cherokee. Baš kao i Marko Pjaca, obojica su nogometaši Juventusa, čiji je sponzor Jeep.

Marcelo Brozović, pak, svoj je tristotinjak tisuća kuna vrijedan BMW X6 na odmoru u Velikoj Gorici uspio slupati u alkoholiziranom stanju.

Dejan Lovren vozi Mercedes GLE Coupe vrijedan oko 350 tisuća kuna. No, Lovrenu je ipak srcu najviše prirastao njegov crni Mercedes S-klase Coupe.

Zlatko Dalić vozi bijeli BMW 715 vrijedan oko 350 tisuća kuna, piše Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...