Maslenica zatvorena, kod Svetog Roka kolona, vozi se 40 km/h

Na autocesti A1 kolona je i zastoj u zoni dvosmjernog prometa između odmorišta Jasenice i tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba. Ograničenje brzine zbog vjetra je 40km/h!

Slično je i na na A2 Zagreb – Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić u smjeru Zaprešića u zoni radova kolona je oko 3 km.

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1, između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina), autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine je starom cestom DC3 kroz Gorski kotar), Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Bakra i Karlobaga i na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp priklicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između odmorišta Gračenica i čvora Kutina, na 100. km + 800m u oba smjera zatvoren je pretjecajni trak. Vozilo je u centralnom pojasu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...