Emocionalno slomljen; Miro kroz suze priznao da ga boli što ga kandidati ne vole

Kandidati u reality showu ‘Život na vagi’ odrađuju prvi trening u parovima, a odsad su im zajednički i treneri. Odnosno, dio kandidata će trenirati sa Sanjom, dio s Marijom, ali će se izmjenjivati. Biserka ima želučanih problema pa nije odradila trening dok su Marijo i Petar odrađivali trening prilagođen njihovim ozljedama koljena.

Kandidati su primijetili da je Miro emocionalno slomljen pa ga trener Mario vodi na posebno druženje. Naime, Mario je odveo Miru u teretanu kako bi odradio trening s vlastitom težinom, ali i kako bi se odmaknuo od drugih kandidata.

Miro i Mario su otvoreno razgovarali, a Mario mu je naznačio da mora početi više misliti na sebe i naučiti kontrolirati emocije, što je toliko slomilo Miru da je pustio suze. Obećao je Mariju da će se pokušati promijeniti i naučiti kontrolirati svoje burne reakcije.

Kao iznenađenje mu je došao Aleksandar Rakas, profesionalni MMA borac s kojim je odradio trening. Kandidate čeka mali izazov u kojem će morati pokazati znanje koje su dosad stekli u kući. Prvi zadatak im je napraviti toranj od drveta koji mora stajati barem pet sekundi da bi mogli prijeći na novi zadatak. A drugi zadatak je prelazak preko grede s balvanom u rukama. U trećem zadatku moraju pogoditi koliko kalorija imaju ponuđeni obroci. Sljedeći korak im je proći prepreke držeći balvan, a morat će i maljem udariti 10 puta po gumi.

Pokazalo se da je kandidatima najveću teškoću stvaralo pogoditi koliko kalorija ima koje jelo dok su fizičke zadatke odradili bez muke. Treće mjesto osvojili su Miro i Mario, drugo Petar i Mario dok su prvo mjesto, a time i kilogram prednosti na vaganju, osvojili Magdalena i Ivan. Povratak kandidata još uvijek je aktualna tema o kojoj se u kući priča. I dok su povratnici sretni što su dobili novu priliku i žele dokazati da su bolji nego što su bili, stari kandidati smatraju da su povratnici došli previše osvetnički nastrojeni, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...