Ovo je pet najpohotnijih znakova horoskopa

Umjerenost je riječ koja u njihovom rječniku ne postoji, požuda je dio njihove svakodnevice, a ako ste u vezi s njima, trebat će vam puno kondicije. Ovi horoskopski znakovi o seksu razmišljaju stalno i uvijek su spremni na njega:

Ovan

Njima stvarno ne treba puno. Čim se probude, spremni su za akciju, a svoju pretjeranu požudu ne smatraju problemom – problem vide u onima koji ne razmišljaju na isti način.

Vaga

Požuda je za Vage kao životni poziv, a ako nemaju partnera, to ih ne sprečava. Ako nemaju nekoga s kim će biti intimni, uvijek imaju same sebe.

Škorpion

Škorpioni su zanimljivi jer su stručnjaci u izazivanju požude kod drugih. Sami ju također osjećaju, ali puno su veći majstori u pretvaranju drugih u pohotna, nezasitna bića.

Bik

Prosječni Bik je istovremeno jako pohotan i jako hladan, što znači da svoju požudu savršeno može odvojiti od bilo kakvih emocija. To ih čini neodoljivim ljubavnicima.

Strijelac

Strijelci svoju pohotu pretvaraju u romansu, što samo komplicira stvari, ali oni si jednostavno ne mogu pomoći. Problem nastaje kad ne znaju razliku između ljubavi i obične požude, pa im često zna izletjeti i “volim te”, iako to zapravo ne misle, piše Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...