Cestitka_Uskrs

U Falkensteiner Club Funimation Borik novogodišnja zabava započinje već 28. prosinca

Zadarski hotel Falkensteiner Club Funimation Borik za svoje je goste pripremio primamljivu Bella Adria novogodišnju ponudu. No poželjet ćete „ugrabiti“ i pokoji dan više od Silvestrova, jer sve počinje već 28. prosinca.

Cocktail dobrodošlice i stand up kanapei u predvorju restorana, svečana novogodišnja večera uz bogati buffet s najpoznatijim mediteranskim specijalitetima, luda zabava do ranih jutarnjih sati uz Live Band, vatromet na terasi Tramontana bara uz pjenušac i kuhano vino, novogodišnja tombola s vrijednim nagradama…, sve to očekuje one koji za proslavu ulaska u 2019. godinu odaberu hotel Falkensteiner Club Funimation Borik i njihovu Bella Adria ponudu.

Najluđoj noći, dakako, treba prethoditi najopušteniji dan, pa su se tako u ovom zadarskom hotelu pobrinuli organizirati cjelodnevni zabavno-edukativni program za najmlađe u Falkylandu te mediteranski „wellness bliss“ ili opuštajuću pripremu za najluđu noć uz čašicu pjenušca, svježe voće i zvuke Mediterana.

No i prvog dana 2019., kada treba odmoriti noge od plesanja, grla od pjevanja, a tijelo od pokoje čašice više, u hotelu Club Funimation Borik pripremili su brojna iznenađenja. Za početak je tu Chill Out Branch ili produženi doručak do čak 14 sati. Dok će se najmlađi zabavljati u Falkylandu, odrasli će se moći opustiti na Spa Hangover partyju uz koktele i osvježavajuće voćne napitke ili uz Detox Spa program koji uključuje saune, tuševe doživljaja, kneipp terapiju ili hidromasažu. Treba ponovno prikupiti energiju, jer nakon svečane večere, prvog dana 2019. godine od 21 sat na rasporedu je New Year’s Flashback, repriza dočeka.

Oni posjetitelji koji mogu „ugrabiti“ pokoji dan više za zimski odmor, u posebnim pogodnostima pripremljenima u sklopu novogodišnjeg programa mogu uživati već od 28. prosinca. Različiti wellness paketi i tretmani po prigodnim cijenama u Wellness & Spa centru hotela, cjelodnevna zabava za djecu, brojni užici za nepce u sklopu kojeg će vrhunski chefovi predstaviti raskoš dalmatinskih delicija, ali i pripremati jela pred samim gostima…, sve to može se doživjeti u sklopu Bella Adria novogodišnje ponude.

Kompletan program događanja pogledajte u nastavku…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...