METRO predstavio jadransku plavoperajnu tunu s Gotovinine farme

METRO je na Adriatic Gastro Showu u Splitu ugostiteljima i hotelijerima predstavio novi proizvod u ponudi METRO-a, jadransku plavoperajnu tunu sushi/sashimi kvalitete Pelagos net farme. Tijekom izvanredne kulinarske prezentacije koja je privukla veliku pažnju posjetitelja, najbolje načine obrade i pripreme plavoperajne jadranske tune pokazao je glasoviti chef konobe Batelina, David Skoko. Skoko je pokazao kako iskoristiti baš sve dijelove cijenjene plavoperajne jadranske tune i od nje pripremiti sjajna jela. Posjetitelji splitskog međunarodnog festivala gastronomije i turizma imali su priliku isprobati sushimi i tataki u izvedbi izvrsnog Davida Skoke i uvjeriti se u vrhunsku kvalitetu pelagoške tune, prigodne za pripremu sirovih jela.

METRO i Pelagos net farma potpisali su ugovor o suradnji, a METRO će osim proizvoda Pelagos net farme od sitne pelagoške ribe, inćuna i srdela, ekskluzivno hrvatskom tržištu ponuditi i plavoperajnu jadransku tunu sushi/sashimi kvalitete, koja će profesionalnim kupcima METRO-a biti dostupna u veleprodajnim centrima diljem Hrvatske. Suradnjom s METRO-om, Pelagos net farma svoje proizvode prvi put stavlja na police međunarodnog trgovačkog lanca, što Pelagos proizvodima otvara put prema više od 160 tisuća METRO-ovih kupaca diljem Hrvatske.

Posjetitelje Adriatic Gastro Showa na METRO štandu do 9. veljače u Spaladium Areni očekuju brojni sadržaji. Osim gostovanja renomiranih chefova koji će predstaviti širok izbor hrvatskih i internacionalnih proizvoda iz ponude METRO-a, na sajmu posjetitelji mogu saznati  više o novoj digitalnoj platformi DISH (Digital Innovations and Solutions for Hospitality) koja objedinjuje najsuvremenije digitalne alate i rješenja za optimizaciju poslovanja. Više informacija o METRO-ovim aktivnostima na Adriatic Gastro Showu saznajte na linku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...