Objavljene prijeteće poruke o žigosanoj djevojci: “Koja ku*vetina; ni’ko s njom ne treba pričat; ja ću nju ubiti…”

Zadarska policija je protiv 15-godišnjeg maloljetnika, učenika 1. razreda Ekonomsko-birotehničke škole u Zadru koji je užarenim vrhom upaljača u obliku slova “U” opekao školsku kolegicu i kolegu, podnijela Državnom odvjetništvu za mladež kaznenu prijavu zbog tjelesne ozljede.

“Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom u dobi od 15 godina, koju se sumnjiči za tjelesnu ozljedu. Prema maloljetniku je nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež podnesena kaznena prijava zbog tjelesne ozljede”, priopćeno je u petak iz Policijske uprave zadarske.

Vijesti.hr su objavile screenshotove prijetećih poruka njezinih kolega iz razreda iz WhatsApp grupe.

“U petak joj je ispred škole prišao drugi dečko iz škole dok je s prijateljem i prijateljicom išla na marendu. Njoj je rekao da joj je bolje neka se više nigdje ne pojavljuje, a onda je i fizički nasrnuo na njezine prijatelje. Prvo je odgurnuo tog dečka, a onda i curu koji su bili s mojom kćeri. I taj sam slučaj prijavio. Taj dečko je inače dvije godine stariji od njih”, kazao je za Vijesti.hr Shala te dodao kako je baš s namjerom da zlostavljanje prestane sve prijavio i policiji i medijima. Dodaje kako se nada da je ipak uspio u tome jer od petka joj više nitko nije prijetio, a ona će danas normalno otići popodne na nastavu.

U međuvremenu se 15-godišnjakinju prozivalo i da se sama pojavljivala u majici s ustaškim znakovljem. Otac je pojasnio kako je majica kupljena u Vukovaru tijekom ekskurzije. Učitelji su đacima kazali neka kupe majice jer prihod od prodaje ide za pomoć Vukovaru, a i sami nastavnici su ih kupili, ustvrdio je Shala.

Foto: Vijesti.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...