Uhićeni 48-godišnjak na Ugljanu vlasniku kafića zaprijetio bombom, psom i mrtvom zmijom

Nakon što je u javnost izašla informacija o uhićenju 48-godišnjaka zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari Večernji list javlja kako je do uhićenja i došlo.

Naime, uhićeni je prije nekoliko dana ušao u kafić na Ugljanu i zaprijetio 31-godišnjem vlasniku bombom, psom i mrtvom zmijom. Motiv ovog čina još nije poznat, a kako kažu iz policije, prijetnje bombom postale su ozbiljne, pogotovo zato što je 48-godišnjaku u domu pronađena improvizirana bomba.

“Osoba je privedena prekjučer jer je vlasnik kafića tada i prijavio djela koja su se događala u deset sati ujutro 22.svibnja. Na vrata kafića došao je sa psom zaprijetio bacanjem bombe, a potom u kafić bacio mrtvu zmiju. Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su, kasnije, kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i prijetnju” rekli iz zadarske policije.

Nadalje, potvrdili su i da je 48-godišnjak otprije poznat policiji te da mu je pretragom kuće pronađena improvizirana eksplozivna naprava zbog čega mu je sudac istrage naposljetku i odredio istražni pritvor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...