Gaši: “Predlažem da se Ulica Nikole Šubića Zrinskog preimenuje u “A je to”

Ne prestaje se brujati o katastrofalnoj rekonstrukciji ceste Nikole Šubića Zrinskog u Zadru.

Nestao je rotor, stigli su semafori, a nogostup širok tek nešto više od 60 centimetara na kojem se uza sve nalaze rasvjetni stupovi, samo priziva tragediju.

Unatoč tim činjenicama, na jučerašnjem Gradskom vijeću gradonačelnik Branko Dukić zahvalio je Hrvatskim cestama.

– Zahvaljujem što ulažu 40 milijuna kuna u obnovu prometnica na području Zadar. Ono što je napravljeno do sada je dobro, lijepo i kvalitetno, kazao je Dukić.

Oporbeni vijećnik Erol Gaši ne slaže se s ovim i sličnim hvalospjevima na račun rekonstrukcije i predlaže da se Ulica Nikole Šubića Zrinskog preimenuje u “A je to”.

Evo što nam je kazao:

– Novootvorena, sad već popularno nazvana “A je to” ulica je već sada dobrano iživcirala pješake koji na nogostupu moraju pokazivati napredne slalomske vještine izbjegavajući stupove javne rasvjete, do vozača koji su se već prvog dana suočili s nedostatkom prometne signalizacije. Da tragikomedija, a više tragedija, bude veća, netko je dobrano iživcirao i ravnatelja zadarske Opće bolnice koji je vjerojatno morao potrošiti pola radnog dana nabrajajući nedostatke ove ulice. Stoga predlažem inicijativu da se ulicu preimenuje u “A je to” ulicu, a da na zidu koji ulazi u rodilište napravimo mural na kojem će biti nacrtani likovi iz tog crtića, a uz njih obavezno naslikan jedan semafor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...