Nakon havarije brodice, pomoć im pružili policajci

Sinoć oko 23 sati uslijed jakog nevremena u Zadru te na širem području Zadra i okolice došlo je do više oštećenja vozila prilikom padanja stabala i drugih oštećenja imovine, te više nasukavanja brodica. Na mjestu događaja policijski službenici, kao i sve ostale službe provode potrebite mjere i radnje.

Noćas oko ponoći policijski službenici Prve policijske postaje Zadar su na cesti Kali – Kukljica, na otoku Ugljanu, zatekli šestero danskih državljana koji su se spasili iz nasukane jedrilice.

Policijski službenici su im svesrdno priskočili u pomoć te su ih tijekom noći smjestili u prostorije Policijskog ureda u Preku. Četvero odraslih stranih državljana i dvoje djece su noć proveli u prostorijama policije, a tijekom jutra im je organizirana sva potrebita pomoć ( hrana, medicinska skrb …).

Strani državljani su inače jedrili unajmljenom jedrilicom, koja se uslijed nevremena nasukala oko 23 sata u uvali Kostanj, a oni su bez dokumenata i osobnih stvari pomoć dočekali na obližnjoj prometnici, kada su ih preuzeli policijski službenici.

 
jedrilicanasukavanjepolicija