U četvrtak 6. Koncert moderne kršćanske glazbe “Stihovima i Notama slavimo Boga” na Narodnom trgu

I ove godine na Narodnom trgu Zadar održat će se tradicionalni i to sad već 6.Koncert moderne kršćanske glazbe “Stihovima i Notama slavimo Boga” 18. srpnja (četvrtak) s početkom programa u 21 sat.

Kao i svih proteklih godina vjerujemo da će i ove godine koncert biti jedno pravo ljetno glazbeno osvježenje na kojem će posjetitelji moći uživati u poznatim kršćanskim uspješnicama domaćih i stranih autora i u autorskom repertoaru koji su pripremili ovogodišnji izvođači grupa mladih VIS David iz Knina i zadarska kantautorica Tea Vidaić.

VIS David band je mladih iz Knina koji svira isključivo duhovnu kršćansku glazbu a sudjelovali su na niz koncerata i festivalima suvremene kršćanske glazbe u Hrvatskoj te na nekoliko izvan Hrvatske. Članovi benda su Darijo Galić vokal, Tomislav Maričić gitara, Andrej Sučić gitara i vokal, Andrea Bašić klavijatura i vokal i Ana Slugan klavijatura. Aktivno sudjeluju u organizaciji “Salve Regina” dani hvale i slave Božje koji se održavaju u Kninu svakog zadnjeg vikenda u srpnju te također organiziraju Božićni koncert u Kninu zajedno sa svojim župnikom. Aktivno rade i na svojim autorskim pjesmama i obradama stranih kršćanskih pjesama.

Tea Vidaić zadarska je kantautorica poznata široj javnosti svojim nastupima na festivalima zabavne i mediteranske glazbe kao i na koncertima i festivalima moderne kršćanske glazbe. Dobitnica je različitih nagrada za svoje autorske pjesme a nedavno je u Koncertnoj dvorani Kneževe palače u Zadru održala promociju svog autorskog albuma „Čudesni i Bog”.

Organizator koncerta je udruga “Stihovi i Note”, moderator Vesna Benić a pokrovitelj TZ grada Zadra.

Dobrodošli na ljetnu večer ispunjenu stihovima i notama kršćanske pop glazbe!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...