Na Višnjiku sve spremno za Ritu Oru; Ona u Zadar dolazi par sati prije koncerta

Službene informacije o broju prodanih karata, ono što zanima sve skeptike u ovom gradu – nema, no informacija kako je 1.400 VIP i Fan Pit karata rasprodano odmah po početku prodaje karata, potvrđena je iz Višnjika.

Kosovarka s britanskom adresom stiže u naš grad u petak popodne, nekoliko sati prije samog koncerta, dok će dio njene ekipe i opreme u Zadar stići dan ranije.

I ekipa i oprema stiže s nekoliko lokacija, primarno iz Slovenije i Rusije, odakle stiže glavnina opreme koju će postaviti u dvorani Krešimira Ćosića prije dolaska same Ore.

Iako je Rita Ora u kombinaciji s nekim drugim zvijezdama vrlo čest gost raznoraznih festivala, u Zadru bi, kako sada stvari stoje, mogla nastupiti u ne baš punoj dvorani, s obzirom na neslužbene informacije kako je prodano (samo) 3 tisuće karata, ni trećina kapaciteta dvorane.

No Rita i njeni najbliži suradnici neće o tome voditi računa već će uživati u svim prednostima luksuznog smještaja u 5***** koliko broji jedan hotel poznate grupacije u Petrčanima.

Troškove opreme, puta, prijevoza i smještaja, dakako, snosi organizator pa će se prvotna cifra vrlo lako uvećati i do možebitnih 400 ili 500 tisuća eura. Na ovo je prema našim poreznim zakonima organizator dužan platiti i 30 posto poreza.

Za kraj se samo nadamo da Ora i njena ekipa neće dodatno popiti koju bocu vode iz mini bara u hotelu da nam Višnjik i Grad ne bankrotiraju.

O šetnji Kalelargom ili razgledavanju grada i pokojoj fotki za instagram nitko ne govori ništa. Tko zna, možda joj netko iz TZ Grada uvali neki papir na kojel piše Like Zadar pa se Ora i fotografira s njim.

Podsjećamo kako svaki dan u programu našeg radija na 97,2 MHz možete osvojiti po dvije ulaznice za ovaj koncert.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...