WhatsApp dobiva nove značajke, evo što se mijenja

Programeri ove globlano popularne aplikacije rade i trude se WhatsApp aplikaciju održati modernom. Brojni korisnici uskoro će moći koristi nove značajke.

Poruke koje se same brišu

WhatsAppova opcija ‘Izbriši za sve’ korisnike spašava od blamaže već duže vrijeme, a uskoro bi joj se mogla pridružiti i mogućnost slanja samobrišućih poruka koja će izabranu poruku eliminirat, ovoj mogućnosti uskoro će se pridružiti i mogućnost slanja samobrišućih poruka koja će izabranu poruku eliminirati za pet sekundi, jedan sat, kao i jedan, sedam ili trideset dana, pišu vijesti.hr.

Skrivanje statusa od ‘utišanih’

Nova značajka WhatsAppa korisnicima bi mogla omogućiti skrivanje svih objava statusa od ‘utišanih’ kontakata u imeniku. Ako nekom žele pokazati status, korisnici će to moći učiniti ručno putem novog izbornika.Noćni mod rada
WhatsApp je vjerojatno jdna od zadnjih aplikacija koja će usvojiti noćni mod rada. Premda Facebook i dalje radni na ovoj mogućnosti, ona je navodno blizu izlask. Već je viđena beta verzija aplikacije, a karakteristična je po crnim oblačićima i porukama.

 

 
whatsapp