Evo kamo za doček Nove 2020.; Donosimo pregled događanja od Dubrovnika do Pule

Doček Nove godine u Zadru na adventskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića bit će uz koncerte Zaratina, TBF i na Narodnom trgu uz Dalmatino.

Glavna bina za doček Nove godine u Šibeniku ove godine će biti ispred katedrale sv. Jakova, a Šibenčane i goste u 2020. godinu uvest će Stereo MC’s, potvrđeno je iz šibenske gradske uprave. Čast da zagrije publiku pripala je energičnoj Sassji koja je glazbenu scenu osvojila već prvim singlom.

Na splitskoj Rivi Klapa Intrade i Tomislav Bralić stvorit će pravi novogodišnji ugođaj, a za zabavu do jutarnjih sati bit će zadužena Jelena Rozga.

Makarani i njihovi gosti koji se odluče dočekati Novu na otvorenom, veseliti se na Silvestrovo uz Danijelu Martinović.

Nova godina u Dubrovniku organizirano se na otvorenom dočekuje od 1995. godine, a mjesto je radnje najpoznatija gradska ulica – Stradun. Program na Staru godinu počinje tradicionalnom kolendom i dječjim dočekom, u sklopu kojeg nastupa Mia Dimšić. Večernji doček započinje u 21 sat te će na njemu nastupiti Parni valjak.

Četvrtu godinu za redom, doček Nove godine u Rovinju obilježit će zabava na otvorenom prostoru, na Trgu maršala Tita, a ovaj put će glavna zvijezda večeri biti Zlatan Stipišić Gibonni.

Umažane će u Novu 2020. godinu na novom umaškom trgu 1. svibnja uvesti Maja Šuput. Porečane i mnogobrojne goste u 2020. godinu na Trgu slobode svojim hitovima zabavljat će Severina.

Središnje silvestarsko događanje u Puli bit će doček na Forumu. Svirat će Zabranjeno pušenje i Le Monde, a posjetitelje čeka i ponoćni vatromet. Svi koji se navečer zateknu na Portarati, moći će se zabaviti uz nastup Šajete.

Što se tiče ostalih destinacija koje su organizirale doček Nove 2020. izdvajamo Novalju gdje nastupa Jole, Mali Lošinj gdje će nastupiti Petar Grašo, Rab koji će u Novu godinu ući uz stihove Tonija Cetinskog.

Dubioza kolektiv i Nina Badrić glavni su headlineri glazbenog programa za doček nove godine na otvorenom u Rijeci, dok će novogodišnji doček u Opatiji će donijeti čak četverostruku feštu – prvi će slaviti najmlađi, uz podnevni, dječji doček na Ljetnoj pozornici. U večernjim satima, središnji gradski doček na tržnici će oživjeti neke od najpopularnijih hitova 20. stoljeća uz program nazvan “Opatija Tribute to the Legends” koji počinje u 22 sata.

Nastupit će Queen Real Tribute te Abba Real Tribute band. U isto vrijeme, ispred Šporera za ulazak u Novu pobrinut će se Grooversi, a na Ljetnoj pozornici 2019. u rockerskom stilu ispratit će grupa Dellboys.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...