Ryanair od sutra ponovno spaja Zadar s 10 europskih destinacija

Ryanair, najveći europski zračni prijevoznik, u lipnju je objavio ponovno uspostavljanje 10 linija iz /za Zadar s početkom od 01. srpnja, a u sklopu ljetnog reda letenja 2020. Budući da je Hrvatska ponovno uspostavila međunarodni zračni promet, Ryanair ovime potiče turiste da počnu planirati svoje ljetne odmore. Sve detalje o linijama, odredištima i vremenima polaska/dolaska možete pronaći na stranici www.Ryanair.com.

Europljani se sada mogu veseliti povoljnim ljetovanjima u Hrvatskoj i uživati u suncu i prekrasnim plažama na omiljenim ljetnim odredištima, dok Hrvatski putnici već mogu ostvariti toliko željeni odmor bez obzira kod kuće ili u inozemstvu.

Ryanair’s Olga Pawlonka – Voditeljica prodaje i marketinga za Jugoistočnu Europu je rekla:

“Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje ponovnu uspostavu 10 linija iz/za Zadar, s početkom 1.srpnja 2020., u sklopu ljetnog reda letenja. Posebno nas raduje što ćemo ponovno okupiti prijatelje i obitelji, te dovođenje tisuća turista koji će pomoći razvoju regionalnoga gospodarstva i očuvanju brojnih radnih mjesta. Ovo je također prilika za one putnike kojima su zbog ograničenja putovanja otkazani proljetni letovi da iskoriste svoje Ryanair vaučere i rezerviraju svoja putovanja.”

Josip Klišmanić, direktor Zračne luke Zadar:

„S veseljem dočekujemo ponovnu uspostavu letova Ryanaira za Zadar. Ove godine Zadar spaja sa 10 destinacija kojima će se našim dragim gostima približiti prirodne ljepote Zadra i Hrvatske. Predivna priroda, zdrava hrana i nezaboravne uspomene je ono što će svaki naš posjetitelj pronaći u zadarskoj regiji. Veselimo se vašem dolasku!“

Linije su: Beč, Berlin, Bruxelles, Stuttgart, Prag, Poznan, Köln, Dusseldorf, Karlsruhe, Bergamo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...