Atletski klub Alojzije Stepinac poziva sve uzraste na upis

Pozivamo sve predškolce, osmoškolce, srednjoškolce, studente, rekreativce i rekreativke da se prijave za treniranje pod stručnim vodstvom trenera i stručnih suradnika u atletski klub Alojzije Stepinac Zadar.

Početak treninga 1. rujna na ŠC Višnjiku. U sklopu kluba otvara se grupa za treninge roditelja koji su model ponašanja i poticaj svojoj djeci za bavljenje sportom  “Dok dijete trenira, roditelj se rekreira” ovogodišnji je moto kluba .

Prijave i upite poslati na mail [email protected] ili na mob 098/133-7036.

Sretni smo što svake godine imamo velik broj djece koja se upisuju u naš atletski klub ,kako bi stekli nove sportske prijatelje te razvili svoje vještine brzinu, agilnost ,snagu, koordinaciju.

Uz atletski klub Start jedini smo klub u gradu koji ima licencirane trenere za provođenje programa svjetske atletske federacije za najmlađe “KIDS ATHLETICS” na što smo posebno ponosni .

Vrata kluba su otvorena svima koji vole treniranje, nastupanje, druženje, putovanja.

Nakon 15 godina od osnivanja postali smo respektabilan klub u Hrvatskoj i najbolji u gradu Zadru 2019.g na što smo posebno ponosni.

Zahvaljujem svim dosadašnjim atletičarima koji su prošli kroz klub , trenerima bez kojih ne bi bilo uspjeha i rezultata,gradu Zadru na podršci klubu , praćenju kluba te osiguravanju infrastrukture za treniranje, sportskom centru Višnjik te svim donatorima i sponzorima kluba , zaključuje sportski direktor kluba Hrvoje Ivković citirajući blaženog Alojzija Stepinca “Nema jake i sretne Hrvatske bez jakih,fizičkih i moralno zdravih i zadovoljnih sportaša”, govore iz kluba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...