Mame iz Zadra, Varaždina, Zagreba poludjele za momcima iz Civilne: Lukić: “Žene nam stavljaju zajedničke slike na Facebook da smanje zahtjeve nepoznatih djevojaka”

Kao izraz autoriteta koji ulijeva povjerenje, uniforme su oduvijek ljepšem spolu bile privlačne.

Najnoviji dokaz tome pompa je koja se stvorila oko momaka iz Civilne zaštite grada Zadra.

Sve je krenulo od mama iz Zadra ujedinjenih u popularnoj grupi na Facebooku koje su se počele raspitivati o naočitim redarima u plavim uniformama.

“Bar imamo u što gledati”, zaključile su i počele sherati njihove fotografije. Priključile su im se i mame iz Varaždina, a sve je dodatno “zakuhala” Nadia, prošlogodišnja sudionica “Braka na prvu” koja je doznala imena i ljubavni status naših zgodnih mladića.

Mate Lukić, voditelj zadarske postrojbe kazuje nam kako se nisu nadali ovakvoj gunguli, ali im ona, posebice u ovim ludim vremenima punih briga, godi:

Ma nama je to šala, osmjeh je besplatan, a dobro dođe pogotovo u ovim stresnim vremenima. Cure i žene se zezaju, mi to na taj način prihvaćano. Dečkima je laskalo dok ih nisu stisle ljepše polovice. Postavljale su im na profilne zajedničke slike da smanje brojeve zahtjeva nepoznatih žena, ha, ha. U svakom slučaju pozitivno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...