U novouređenoj pizzeriji Maslina pojest ćete najbolju pizzu iz krušne peći u gradu!

Pizzeria Maslina, za koju od 2011. godine znaju svi zadarski gurmani, s preko 20 različitih vrsta pizza vaše će nepce uvjeriti kako to ipak nije jednostavno jelo kako se misli.

Osim tradicionalne recepture i dugogodišnjeg truda za to je zaslužna i velika talijanska krušna peć iz koje, osim pizza, izlaze i ukusna mesna jela. U nedavno obnovljenom ambijentu koji je odlična kombinacija modernog industrijskog i retro dizajna možete uživati i u njihovim sendvičima, burgerima, tortiljama, lazanjama, salatama, a nisu zaboravili ni najmlađe goste koji mogu izabrati nešto iz dječjeg menija.

 

Pizzeria Maslina nije mjesto rezervirano isključivo za ručak ili večeru, budući da u ponudi imaju i doručak koji se sastoji od tosta, tortilje, omleta i grčkog jogurta, uz koji su kava i svježe cijeđeni sok od naranče – besplatni!

Također, savršeno su mjesto za obiteljska okupljanja, rođendane i slična slavlja, stoga, ako već niste, posjetite ih u toplom ambijentu na adresi Don Bože Milanovića 15 (preko puta hipermarketa Tommy) od utorka do nedjelje od 10 do 23 sata, dok vašu narudžbu možete izvršiti na broj telefona 023 325-555 ili putem aplikacije Glovo. Za više informacija i fotografija možete iz lajkati na Facebook-u ili zapratiti na Instagramu.

Dobar vam tek!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...