NERED U KAFIĆU Pijan prijetio policiji koja ga je došla privesti, morali su ga vezati

PU zadarska jutros je iznijela detalje incidenta koji se u petak odigrao na Bilom Brigu, a o kojemu smo već izvijestili.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30- godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prijetnju kao i za prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Naime, u petak, 27. studenog oko 16.50 sati u Šibenskoj ulici u Zadru, 30-godišnjak je u vidno alkoholiziranom stanju vikom i galamom narušavao javni red i mir u ugostiteljskom objektu.

Prilikom intervencije policijskih službenika, 30-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te se oglušio o policijske zapovijedi. Tom prilikom je prema policijskim službenicima uputio i ozbiljne prijetnje, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje), dok je u službenom vozilu tijekom prijevoza do policijske postaje nastavio prijetiti policijskim službenicima.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 30-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo Prijetnja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...