Puntamičani dočekuju Šibenku; Vlašić: “Pokazali su se kao vrlo ozbiljna momčad”

Četiri pobjede u posljednje četiri utakmice HT Premijer lige dovele su košarkaše Sonik Puntamike do visoke treće pozicije na tablici elitnog razreda hrvatske košarke, odakle „s visoka“ gledaju na ostatak premijerligaške kompozicije.

Novi izazov „Soniksima“ predstavlja Šibenka koja u Zadar dolazi osokoljena pobjedom protiv Splita u napadačkoj rapsodiji na Baldekinu, ali i desetkovana brojnim problemima koji su posljednjih dana zadesili Rahimićeve trupe.

– Ne želim se puno fokusirati na suparnika. Šibenka je u nekoliko utakmica, a pogotovo posljednjim izdanjem protiv Splita, pokazala da je vrlo ozbiljna momčad. Imaju nekoliko iskusnih igrača koji su igrali na visokoj razini, poput Širka, Mikovića i kapetana Bašića koji im je godinama nositelj igre – izjavio je u najavi susreta trener Sonika Hrvoje Vlašić.

S obzirom trenutnu formu i izostanke koji muče goste, Puntamičani su favoriti u večerašnjem dvoboju. No, put do pobjede neće biti lagan i Zadrane očekuje 40 minuta napornog rada i borbe za svaku loptu.

– Mi niti u jednu utakmicu ne smijemo ući bez da smo maksimalno angažirani, bez da igramo na gornjoj granici svojih mogućnosti i bez da damo i posljednji atom snage. Ako uđemo u kontra-ritam, to može biti jako veliki problem. Šibenka je momčad koja zna iskoristiti svaku grešku, svako opuštanje i svaki nedostatak maksimalnog angažmana – upozorio je Vlašić.

Utakmica se igra bez prisustva gledatelja u subotu u dvorani Jazine, s početkom u 18 sati.

Prijenos susreta možete pratiti na HKS TV-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...